Wij zoeken hulp!

Zwemvereniging Flevostar, dé zwemvereniging voor mensen met en zonder een beperking, waar gezelligheid voorop staat, zoekt hulp in de vorm van vrijwilligers die toezicht willen houden tijdens het zwemmen.
Daarnaast zoeken we ook gediplomeerde zwemlesgevers die les kunnen geven aan kinderen die net even iets meer aandacht en aanmoediging nodig hebben dan andere kinderen. Mocht jij dit willen doen maar beschik je niet over de juiste papieren, dan gaan we kijken hoe we je gediplomeerd kunnen krijgen!

Wij zwemmen op woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en we hebben dan meer dan 100 leuke leden in het zwembad, die allemaal iets anders zijn dan anders. Ook de leeftijdsopbouw van onze zwemmers varieert van 6 maanden tot 75 jaar jong. Maar zoals Axel altijd zegt: het zijn allemaal mensen met extra kansen! Kortom een te gekke, leuke en gezellige vereniging.
Om 19.00 uur schenken we altijd koffie, thee en siroop en soms wordt er getrakteerd op koekjes, die meestal erg snel op zijn.

Heb je interesse kom dan eens kijken op een woensdagavond en geniet zelf eens van onze gezellige club. Je mag ook eerst contact opnemen met de coördinator vrijwilligers, Jan Biemolt, tel 06-20091795 of gebruik ons contactformulier.