Vertrouwenspersoon

Flevostar Almere is een zwemvereniging waar mensen met en zonder beperking samen kunnen zwemmen. Wij hebben te maken met een kwestbare doelgroep en vinden het belangrijk om zorgvuldig met onze leden om te gaan. Het zwembad is een omgeving waarin mensen dicht bij elkaar zijn en we willen als vereniging iedere vorm van ongepast gedrag voorkomen. Het is dan ook belangrijk dat mensen die zich ongemakkelijk voelen met iemand kunnen praten. Daarom heeft het bestuur van Flevostar een vertrouwenspersoon benoemd.

Onze vertrouwenspersoon is Irma Messink, misschien nog beter bekend als de moeder van Edgar. Irma is bijna iedere week in het zwembad, en als er iets is wat een van de leden of vrijwilligers wil bespreken, dan kunnen ze terecht bij Irma. Irma kan ook worden gebeld. Haar telefoonnummer is 036 53 65 236

Samen met Irma en de vrijwilligers gaat het bestuur ook een gedragscode opstellen die ongepast gedrag zoveel mogelijk moet voorkomen. Daarnaast gaan alle vrijwilligers op korte termijn een Verklaring omtrent Gedrag aanvragen.

Het bestuur van Flevostar Almere