Lidmaatschap en contributie

Om mee te kunnen doen aan de zwemactiviteiten bij Flevostar Almere moet je lid worden van de vereniging. Naast het lidmaatschap wordt een kleine vergoeding gevraagd bij de kassa van het zwembad.

Een lidmaatschap wordt afgesloten voor 1 kalenderjaar (na rato aantal maanden) en wordt automatisch verlengd als je niet schriftelijk opzegt vóór 1 december. Aanmelden en opzeggen kun je doen door een bericht achter te laten op de contactpagina op de website of door een e-mail te sturen naar info@flevostar-almere.nl.

Flevostar Almere heeft verschillende soorten lidmaatschappen.

  • Het lidmaatschap voor privézwemlessen kost € 110 per jaar, inclusief recreatief zwemmen voor maximaal 4 gezinsleden/verzorgers.
  • Het lidmaatschap voor gezinnen kost € 110 per jaar, inclusief recreatief zwemmen voor maximaal 4 gezinsleden/verzorgers.
  • Het individuele lidmaatschap kost € 60 per jaar, inclusief recreatief zwemmen.
  • Kom je met een professionele zorgverlener naar het zwembad en gaan jullie gezamenlijk zwemmen dan zijn de kosten voor het lidmaatschap € 90. De professionele zorgverlener hoeft geen vergoeding te betalen bij de kassa.
  • Flevostar Almere werkt samen met het Jeugdsportfonds.

Aan het begin van het kalenderjaar ontvangen alle leden per e-mail de factuur voor het lidmaatschap.
Het kan voorkomen dat leden die aan het einde van het kalenderjaar lid zijn geworden die maanden in het nieuwe jaar gefactureerd krijgen.

Wil je een keer komen kijken en de sfeer proeven? Of wil je een keer proefzwemmen?
Dat kan natuurlijk. Laat het ons weten, dan maken we een afspraak.
Ook goed om te weten is dat je hartelijk ontvangen wordt in het zwembad door een van onze vrijwilligers.