Vrijwilligers

Een vereniging als Flevostar Almere kan alleen maar bestaan als er vrijwilligers zijn die de zwemactiviteiten willen begeleiden!

Zonder vrijwilligers heeft een vereniging als de onze absoluut geen bestaansrecht!

Er zijn veel vrijwilligers – waarvan sommige al heel veel jaren of zelfs al vanaf het begin! – wekelijks actief om onze leden te begeleiden tijdens het (recreatief) zwemmen, het geven van zwemlessen en tijdens activiteiten zoals het aquajoggen en duikclinics.

Flevostar Almere is op zoek naar nieuwe vrijwilligers met een zwemdiploma. We zoeken mensen die onder supervisie van onze vrijwilligers toezicht willen houden in het zwembad.
Ook zoeken we gediplomeerde zweminstructeurs voor onze zwemlessen die gemiddeld 1 of 2 kinderen per avond les wil geven.  Het gaat om ca. 1 uur per zwemavond.

Heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan contact met ons op. En kom een keer bij ons op bezoek om de sfeer te proeven, en te zien wat wij doen.
Dit kan op de contactpagina of stuur een e-mail naar info@flevostar-almere.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Onze voorzitter Laura is te bereiken op T 06 1776 8586.

Om vrijwilliger te worden bij Flevostar Almere heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. Die kosten betalen wij.


Gerrit

Ik ben in september 1987 bij Flevostar begonnen en help bij alles wat hulp nodig heeft.

Wij hebben een hele mooie lieve vereniging met enthousiaste vrijwilligers die er gewoon elke week zijn.????❤

Lea

Sinds januari 2016 ben ik ook verbonden aan Flevostar en geef met veel plezier 1x per week les aan 3 kinderen. Na in 2009 het zwemmen als sport weer opgepakt te hebben bij de Watervrienden Almere, heb ik in 2014 mijn lesgevers licentie gehaald. Daar geef ik ook nog steeds zwemlessen aan groepjes kinderen.
Lesgeven bij Flevostar is 1-op-1. Dat is voor lesgever én zwemmer heel intensief maar ook heel dankbaar. Het geeft je de mogelijkheid om direct in te spelen op het “humeur” van je zwemmer en daardoor zoveel mogelijk rendement uit de tijd te halen.

Naast het zwemles geven maak ik onder andere websites, ben ik druk met mijn familie en op handwerkgebied. Kom je ook een keer bij ons kijken?

Laura Brasser

Toen ik verhuisde naar Almere is mijn zoon Mark begonnen met zwemlessen bij Flevostar Almere. Dit was in 2015. Nadat Mark zijn A en B diploma had gehaald zijn we wekelijks recreatief gaan zwemmen. Dit begon omdat we de zwemvaardigheden van Mark wilden onderhouden maar het was al snel super gezellig in het zwembad. Dus we keken elke week ernaar uit om te gaan. In 2019 werd ik gevraagd om vrijwilliger te worden. Een aantal jaren verder ben ik trotse voorzitter geworden en werk ik in het bestuur samen met Marga en Jos. Ook ben ik wekelijks te vinden in het zwembad met mijn zoon Mark. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Om 18.45 uur begeleid ik met veel plezier een sportieve activiteit in het warme bad.

Ik woon met mijn gezin en kat in Almere-Buiten. Naast het vrijwilligerswerk bij Flevostar Almere, werk ik fulltime bij een advocatenkantoor in Amsterdam.