Vrijwilligers

Een Vereniging als Flevostar Almere kan alleen maar bestaan als vrijwilligers zijn die de zwemactiviteiten willen begeleiden!

Zonder vrijwilligers heeft een specifieke vereniging als de onze absoluut geen bestaansrecht!

Er zijn veel vrijwilligers – waarvan sommige al heel veel jaren of zelfs al vanaf het begin! – wekelijks actief om onze leden te begeleiden tijdens het (recreatief) zwemmen, het geven van zwemlessen en tijdens activiteiten zoals het aquajoggen en duikclinics.

Flevostar Almere is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die kunnen helpen met bijvoorbeeld het opvangen van de leden bij de kassa en het innen van de entreegelden, het toezicht houden in het zwembad, koffie en limonade klaarzetten (soms met een koekje) en het begeleiden van leden in het zwembad en overige taken/activiteiten.  Het liefst zien we onze vrijwilligers elke zwemavond maar ook 1x per 2 weken is vrijwilligerswerk mogelijk.

Draagt u de doelgroep van Flevostar Almere een warm hart toe en heeft u interesse om vrijwilliger te worden, neem dan contact met ons op.
Dit kan op de contactpagina of stuur een e-mail naar info@flevostar-almere.nl.

Elke vrijwilliger bij Flevostar Almere dient in het bezit te zijn van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Heeft u die niet?
Geen probleem. Dan vragen wij die – zonder onkosten – voor u aan.


Gerrit

Ik ben in september 1987 bij Flevostar begonnen en help bij alles wat hulp nodig heeft.

Wij hebben een hele mooie lieve vereniging met enthousiaste vrijwilligers die er gewoon elke week zijn.????❤

Lea

Sinds januari 2016 ben ik ook verbonden aan Flevostar en geef met veel plezier 1x per week les aan 3 kinderen. Na in 2009 het zwemmen als sport weer opgepakt te hebben bij de Watervrienden Almere, heb ik in 2014 mijn lesgevers licentie gehaald. Daar geef ik ook nog steeds zwemlessen aan groepjes kinderen.
Lesgeven bij Flevostar is 1-op-1. Dat is voor lesgever én zwemmer heel intensief maar ook heel dankbaar. Het geeft je de mogelijkheid om direct in te spelen op het “humeur” van je zwemmer en daardoor zoveel mogelijk rendement uit de tijd te halen.

Naast het zwemles geven maak ik onder andere websites, ben ik druk met mijn familie en op handwerkgebied. Kom je ook een keer bij ons kijken?